Palvelut

KOTISIIVOUS

  • imurointi
  • pölyjen pyyhintä
  • lattioiden pyyhintä kostealla
  • kylpyhuoneen pintojen ja vesikalusteiden puhdistus
  • keittiön pintojen puhdistus

SIIVOUS- JA KODINHOITO

Puhdas koti antaa enemmän aikaa sinulle ja perheellesi.

Suo itsellesi ilo tulla kotiin, jossa kaikki on puhdasta ja järjestyksessä, sillä silloin sinä voit keskittyä itseesi, harrastuksiisi ja perheeseesi, eikä työpäivän jälkeen tarvitse alkaa enää siivoamaan. Ylläpitosiivouspalveluun kuuluu, imurointi, pölyjen pyyhintä, lattioiden kosteapyyhintä, kylpyhuoneen pintojen ja vesikalusteiden puhdistus sekä  keittiön pintojen puhdistus. Kotisiivouksen lisäksi voin hoitaa puolestasi myös pyykinpesun, lakanoiden vaihdon, silityksen, valmistaa perus kotiruokaa, tai vaikka leipoa.  Minimi veloitusaika kotisiivoukselle tai kodinhoidolle on 2 tuntia.

ASIOINTIAPU SEKÄ TOIMINTAKYVYN TUKEMINEN JA AKTIVOINTI

Apua, tukea päivittäisiin toimintoihin ja seuraa kotiin.

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua itsenäiseen selviytymiseen kotona, apua kenties hakemusten täytössä, ulkoiluun, tai vaikka ihan vaan juttu- ja kahviseuraksi? Lähden myös saattajaksi lääkäriin, tutkimuksiin, kuntoutukseen, kirjastoon, kampaajalle, parturiin ja kauppaan tai käyn siellä puolestasi. Minimi veloitusaika asiointiapuun on 1 tunti.

APUA MYÖS KODIN ULKOTÖIHIN SEKÄ AUTON PUHDISTUKSEEN

Viekö nurmikon leikkaus liikaa aikaasi vai sataako lunta avain liikaa? Meiltä saat apua niin lumen luontiin, pihan hiekoitukseen kuin nurmikon leikkaukseen ja rikkaruohojen kitkemiseen.